Jouw accountant in Alphen aan den Rijn en Amsterdam

Advisering

Om tot optimale prestaties te komen is een adviseur onontbeerlijk. Uit recent onderzoek is gebleken dat (jonge) werknemers de voorkeur aan coaching voor aanvullende capaciteiten in plaats van een vakopleiding. Immers een vakopleiding hebben zij reeds als studie gevolgd danwel in de praktijk geleerd.

Of u nu een starter bent of een ervaren ondernemer. Of uw organisatie nu groeit of met tegenwind te maken heeft. Ook een ondernemer kan een goede adviseur gebruiken. Wij zijn op de hoogte van de laatste en relevante ontwikkelingen en (her)kennen uw vraagstukken. Als klankbord, sparringpartner en financiële adviseur werken wij samen met u om een optimaal rendement in financieel en persoonlijk opzicht behalen. Gezamenlijk werken we aan hetzelfde doel, namelijk het resultaat van uw organisatie. Wij gaan voor de lange termijnrelatie en geloven sterk in het opbouwen van een persoonlijke band met u.

Dit brengen wij tot uitdrukking in onze dienstverlening. Onze dienstverlening advisering is zo ingericht dat wij u van dienst kunnen zijn op de gebieden die u wenst.

© Copyright 2013 - NAHV Accountants - Algemeene voorwaarden