Jouw accountant in Alphen aan den Rijn en Amsterdam

Over ons

Meer dan 15 jaar werken wij samen met ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB), stichtingen en verengingen. Daar zitten veel verschillende soorten mensen bij. De een is een generalist en weet ook iets van boekhouden, de ander is een specialist op zijn of haar vakgebied en weet niets van administratie. Echter het zijn allemaal ondernemers met visie en lef.

Hoewel ze niet allemaal slagen in hun missie groeit het merendeel uit in een kleine of grote onderneming. Hierbij groeit ook hun persoonlijkheid. Het begeleiden van deze ondernemers en hen te zien groeien is een prachtige ervaring. Dat is de reden voor NAHV Accountants om ons te richten op de ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB), stichtingen en verengingen.

NAHV Accountants is gevestigd in Alphen aan den Rijn en Amsterdam. Mede juist door ons intensief contact met de cliënt en door internet ervaren de ondernemers afstand als geen probleem, waardoor wij ons kunnen richten op meer dan alleen ondernemers uit Alphen aan den Rijn en Amsterdam.
Gelukkig zijn steeds meer ondernemers uit heel Nederland bereid om te kiezen voor NAHV Accountants als hun accountant, vertrouwenspersoon en financiële adviseur. Zij kunnen zich met een gerust hart toeleggen op hun eigen werkzaamheden.

Onze gespecialiseerde teams bestaan uit enthousiaste professionals, die alles weten van:

Of het nu gaat over financiële administratiepersoneels- en salarisadministratie, belastingen of overige administratieve dienstverlening, onze specialisten kunnen u op elk gebied van dienst zijn.

© Copyright 2013 - NAHV Accountants - Algemeene voorwaarden