Jouw accountant in Alphen aan den Rijn en Amsterdam

Alive & Coaching Zomeraanbieding

De zomer is hét moment om stil te staan en te bezinnen! Door vakantie doorbreek je de dagelijkse routine en je vaste patronen. Er ontstaat ruimte om met afstand te kijken naar je werk en je leven. Veel mensen nemen zich van alles voor in zo’n periode van rust. Nu ga ik het echt anders doen! Ik ga minder hard werken! Ik ga nu eindelijk op zoek naar een andere baan! Ik ga andere keuzes maken! Helaas gaan veel van deze goede voornemens verloren zodra mensen terug zijn en het leven van alledag weer oppakken.

Alive & Coaching gelooft dat het belangrijk is om op tijd stil te staan én daarna bewust actie te ondernemen. Om te voorkomen dat beginnende fysieke of mentale klachten verergeren, maar ook om gewoon een gelukkiger en gezonder mens te worden! 
 

Voor iedereen die het nu echt anders wil gaan doen geldt deze speciale zomeraanbieding:
 

Persoonlijke gesprekken op één van de meest rustgevende en inspirerende plekken in het Groene Hart!

Om stil te staan bij jouw persoonlijke wensen en verlangens en bewust richting te bepalen. Maar ook om zicht te krijgen op de patronen die je blokkeren, deze te doorbreken en te zorgen dat jij je doel gaat bereiken. En je kunt ook kennismaken met Haptonomie en ontdekken hoe je lijf je kan helpen keuzes te maken waar jij gelukkig(er) en gezond(er) van wordt! 
 

Zomer aanbieding particulieren € 50- per uur (inclusief btw)

Zomer aanbieding bedrijven € 75,-per uur (exclusief btw)
 

Hoeveel gesprekken je wilt bepaal je zelf. Minimaal één en maximaal….. De gesprekken kunnen vanaf 7 juli de hele zomer worden ingepland! Tot die tijd ben ik even uit de lucht om zelf te genieten van mijn vakantie maar als je je aanmeld via www.aliveandcoaching.nl neem ik begin juli contact op om een afspraak te maken.

 

Fijne zomer en wie weet tot binnenkort.

 

Vriendelijke groet, 

 

Lucienne Vonderbank

Alive & Coaching
06-53297593
www.aliveandcoaching.nl
 

© Copyright 2013 - NAHV Accountants - Algemeene voorwaarden