Jouw accountant in Alphen aan den Rijn en Amsterdam

De prestaties van VV Woubrugge JO9-1 op het ARC Heitinga Toernooi 2019

Onder toeziend oog van sponsor NAHV Accountants deed VV Woubrugge JO9-1 mee aan het ARC-Heitingatoernooi 2019.

VV Woubrugge JO9-1 begon gelijk met een moeilijke tegenstander, namelijk ARC JO9-2. Met behulp van onze verdedigers Casey “als het kan ga ik naar voren” en Bodi “de onverzettelijke” werd deze wedstrijd over de streep getrokken met 3-2.

Daarna werd gespeeld tegen RVV Swift Boys JO9-1. Ondanks de dappere reddingen van Finn (onze gelegenheidskeeper die net was hersteld van een ziekte), werd deze partij helaas verloren met 2-4.

Toen was VV Koudekerk JO9-1 aan de beurt. Als snel werd duidelijk dat dit geen moeilijke tegenstander was en ons middenveld/voorhoede kwam op stoom. Lorenzo legde de ballen klaar met zijn fantastische linkerbeen en Hugo “ik wacht graag balletjes af” scoorde er flink op los. Zelfs Rinze “de dribbelaar” wist na talloze pogingen, waaronder een lobje over de keeper, te scoren. Mede dankzij Dylano “de mascotte van VV Woubrugge JO9-1”, die op dat moment in de verdediging stond, werd de nul gehouden. Het werd uiteindelijke 7-0.

Vervolgens moest VV Woubrugge JO9-1 het opnemen tegen RKVV Teylingen JO9-1, de wedstrijd om de 2e en 3e plaats in de poule. Onder aanvoering van onze inval “mid-mid” Floris, die de ballen achterin kwam halen en voorin verdeelde, werd gewonnen met 4-2. VV Woubrugge JO9-1 werd afgetekend 2e in de poule.

Jullie sponsor vond het prachtig om jullie te zien voetballen en dankt voor jullie inzet. Tot volgend jaar!

© Copyright 2013 - NAHV Accountants - Algemeene voorwaarden