Jouw accountant in Alphen aan den Rijn en Amsterdam

Een accountant die waarde naar geld levert

Zou het niet prettig zijn wanneer jouw accountant proactief contact met je onderhoudt? Een accountant die maandelijks of per kwartaal aan en adviseert in plaats van eens per jaar op een moment dat het boekjaar al ver is afgelopen?
Een accountant die jij – als het nodig is – bij nacht en ontij om advies kan vragen over zaken die gaan van de wieg tot aan het graf. Een accountant die ook zelf beseft en doorvoelt wat het is om directeur/eigenaar te zijn, in goede en minder goede economische tijden. Een accountant die het zelfstandig ondernemerschap ook zelf dagelijks ervaart.

Zou het voor jou ook prettig zijn wanneer je het gevoel hebt dat jouw accountant waarde naar geld oplevert? Een accountant die dé adviseur is van jouw bedrijf? Een accountant die proactief is die bij wijze van spreken een antwoord heeft voordat de vraag is gesteld? Een accountant die meer contactmomenten inbouwt met jou en daadwerkelijk communiceert? Een accountant die luistert en vragen stelt? Een accountant die ontzorgt en het financieel geweten is en je vooruit helpt?

Is dit ook wat jij zoekt in een accountant? Neem dan gerust contact met ons op.

© Copyright 2013 - NAHV Accountants - Algemeene voorwaarden