Jouw accountant in Alphen aan den Rijn en Amsterdam

Ervaar jij in je werk nog voldoende zingeving?

Stel jij jezelf wel eens de vraag of ‘dit nu alles is’? Een vraag die je in de waan van de dag eigenlijk niet zomaar kunt beantwoorden. Of juist heel snel met een korte bevestiging of ontkenning. Is dat omdat je het echte antwoord niet onder ogen wilt zien? Of omdat je het gesprek met jezelf niet aan wilt of kunt?

We worden zo geleefd door de wereld om ons heen. Door regeltjes en wetten, van crisis naar crises, nieuws, afleiding (ik noem het regelmatig ‘brood en spelen’), angst, zorgen etc. Als ondernemer draag je allerlei verantwoordelijkheden en zie je risico’s. Je hebt te maken met belangen van andere partijen, de medewerkers van je bedrijf, je klanten, maar ook leveranciers. Heb jij in deze omgeving de regie nog wel in handen? Heb je het gevoel dat je nog invloed kunt uitoefenen op jouw omgeving? Of loop je continue achter de feiten aan? Samen met je accountant kijk je vaak terug. Wat heeft jouw onderneming je gebracht? En je kijkt vooruit, vooral op basis van financiële vooruitzichten. Waar ben jij echter als ondernemer? Vind je het eigenlijk nog wel leuk? Bevind je je nog op het pad dat je ooit in gedachten had? Of ben je afgedwaald of misschien wel verdwaald?

De vraag of ‘dit nu alles is’ kun je jezelf stellen, het antwoord kun je je misschien ook bedenken.
Maar kun je ’m als ondernemer ook alleen oplossen?

Met coaching van De Nieuwe Ondernemerslente stap jij vol energie in jouw ideale wereld! Kijk op de website voor meer informatie en mijn contactgegevens.
Verandering begint vanuit beweging, met een eerste stap. Welke stap zet jij?

Bron: https://www.denieuweondernemerslente.nl/

© Copyright 2013 - NAHV Accountants - Algemeene voorwaarden