Jouw accountant in Alphen aan den Rijn en Amsterdam

Gratis presentatie NAHV Accountants op 20 november 2014

20 november a.s. presentatie van NAHV Accountants en Webverzorgers bij Ondernemersvereniging Kaag en Braassem Oost. U komt toch ook?

U bent van harte welkom op donderdag 20 november a.s. bij Restaurant “De Rozeboom” in Leimuiden. De avond vangt aan om 19.30 uur met een kopje koffie en wat lekkers.

Edward van Dijk kent u uiteraard al vele jaren en hij geeft deze avond een zeer bijzondere presentatie onder de naam “De accountant geeft zich bloot”. Welk tipje hij van de sluier gaat lichten of waarmee hij uit de kast komt of wat hij uit de doeken gaat doen, kunnen we nu nog niet verklappen.

De tweede presentatie zal worden gehouden door Ferry Brak van Webverzorgers; een nieuw lid van de OVKB. Webverzorgers is gespecialiseerd in eCommerce (high-end webwinkels) van klein tot groot en commerciële succesvolle websites. Na een korte introductie, zullen o.a. innovaties op het gebied van eCommerce en websites komen alsmede tips en tricks wat ondernemers zelf kunnen doen om op korte termijn meer klanten uit hun website te halen. Ook geven zij wat GRATIS weg deze avond, maar alleen voor de aanwezige leden!!!

Kortom, een avond om bij te zijn en die meteen ook weer een unieke kans biedt om te netwerken. Zoals u van ons gewend bent, zal worden afgesloten met een hapje en een drankje. Rond 22.00 uur zal de avond zijn afgelopen. Gratis entree!!

Meldt u aan via e-mail naar secretariaat@ovkaagenbraassemoost.nl.

Voor meer informatie zie hier.

© Copyright 2013 - NAHV Accountants - Algemeene voorwaarden