Jouw accountant in Alphen aan den Rijn en Amsterdam

NAHV ACCOUNTANTS DE STERKSTE SCHAKEL 2021…?

We zijn genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2021… en dat allemaal dankzij jullie, onze relaties! Je kunt namelijk alleen als deelnemer genomineerd worden als klanten en zakelijke partners vinden dat je uitblinkt in klantgerichtheid en service. En nu is onze nominatie dus een feit. Enorm bedankt voor dit grote compliment!

STERKSTE SCHAKEL
Voor wie het nog niet kent: de Sterkste Schakel Verkiezing is dé regionale verkiezing voor ondernemingen die op een bijzondere manier hun klanten centraal stellen. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring Rijnland, in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business. Dit jaar vindt de achttiende editie plaats; de winnaar wordt gekozen tijdens de finale dit voorjaar.

WAARDERING
De Sterkste Schakel draait dus allemaal om waardering – en waardering moet je verdienen. Fijn om te merken dat jullie onze aanpak inderdaad waarderen. Maar andersom is dat ook zeker het geval. In de afgelopen maanden hebben we velen van jullie op een heel nieuwe manier leren kennen. En het mag best gezegd worden: jullie vindingrijkheid en veerkracht zijn inspirerend!

Ondernemen is nog nooit zo spannend geweest als nu. Inspelen op wat (misschien) nog komt vraagt niet alleen om kennis van zaken, maar vooral om creativiteit, inlevingsvermogen en een behoorlijk stukje lef. Dat wij nog steeds met zoveel ondernemers mogen meedenken, is voor ons een teken dat er nog genoeg creativiteit en lef in de markt te vinden is. En daar blijven wij natuurlijk lekker aan meedoen.

ENQUÊTE
Het resultaat van de Enquête Klantgerichtheid is een 8,6. Hier zijn wij erg blij mee, dank daarvoor!
Het wijnpakket is gewonnen door Sander de Graaf.

VERKIEZING
Vanaf zaterdag 3 april tot en met zaterdag 10 april kunt u uw stem uitbrengen op NAHV Accountants. U zou ons een groot plezier doen als u daadwerkelijk uw stem uitbrengt op ons.
De link naar de stembus is:

https://rijnland.sterksteschakel.nl/publieksprijs/

U stemt toch ook op ons?

Meer informatie over de Sterkste Schakel Verkiezing en onze nominatie is te vinden op https://rijnland.sterksteschakel.nl/genomineerden/nahv-accountants/

© Copyright 2013 - NAHV Accountants - Algemeene voorwaarden