Jouw accountant in Alphen aan den Rijn en Amsterdam

Nu ook werkkapitaalkrediet bij Qredits

Vanaf vandaag is het mogelijk voor ondernemers om een werkkapitaalkrediet bij Qredits aan te vragen.

Het zogenaamde Flexibel krediet van Qredits is er voor bestaande ondernemers die een flexibele financieringsbehoefte hebben. Met het aanbieden van dit nieuwe product zegt Qredits in te spelen op de behoefte van ondernemers in het mkb om naast een vaste lening ook flexibel geld te kunnen opnemen.

Minister Kamp van het Ministerie van Economische Zaken: “Startende bedrijven en mkb’ers zijn vaak op zoek naar tijdelijk extra werkkapitaal om in acute financieringsbehoeften te voorzien. Facturen moeten worden betaald, voorraden moeten worden voorgeschoten of salarissen moeten worden uitgekeerd. Met de vandaag door Qredits geïntroduceerde flexibele financieringsvorm, worden ondernemers geholpen aan het benodigde geld zodat ze hun bedrijf draaiende kunnen houden en rekeningen tijdig kunnen betalen. Dat is niet alleen goed voor de bedrijven zelf, maar ook voor de toeleveranciers en het personeel.”

Het Flexibel krediet is volgens Qredits toegankelijk ingericht voor bedrijven. Een ondernemer neemt alleen maar geld op wanneer hij daar behoefte aan heeft en stort het geld terug wanneer dat voor hem mogelijk is.

Het Flexibel krediet is een extra financieringsproduct dat wordt aangeboden in combinatie met een lening van Qredits. In totaal kan een ondernemer bij Qredits maximaal € 250.000 aan financiering aanvragen in de vorm van een lening en het Flexibel krediet. Het Flexibel krediet is het vierde financiële product wat Qredits op de markt aanbiedt. Zij verstrekt momenteel Microkrediet (tot € 50.000), MKB-krediet (€ 50.000 – € 250.000) en Hypothecair krediet (tot € 250.000).

Bron: https://www.accountant.nl/nieuws/2016/6/nu-ook-werkkapitaalkrediet-bij-qredits/?ctx=news-take%2820%29

© Copyright 2013 - NAHV Accountants - Algemeene voorwaarden