Jouw accountant in Alphen aan den Rijn en Amsterdam

Politie en NAHV; presentaties bij De Rozeboom

Op donderdag 27 oktober a.s. nodigen wij u graag uit bij Restaurant De Rozeboom te Leimuiden voor een tweetal presentaties en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen over actuele onderwerpen over de zaken die deze avond aan de orde zullen komen. Tevens is dit een unieke gelegenheid om weer even bij elkaar te komen en informatie uit te wisselen. Inloop vanaf 19.30 uur.

De eerste spreker is Paul Jerphanion. Paul is Teamchef Opsporing, Nationale Politie,  Eenheid Den Haag.
Hij gaat de aanwezigen informeren over de vorming van het nieuwe landelijke politiekorps. Daarnaast geeft hij uitleg over terrorisme bestrijding en natuurlijk kan hij ons bijpraten over zaken die de ondernemers betreffen, zoals preventie, beveiliging etc.

De tweede spreker is Edward van Dijk van NAHV Accountants.
Edward is al jaren actief als accountant voor met name het MKB, stichtingen en verenigingen. Daarnaast mag hij  ZZP’ers en particulieren tot zijn klantenkring rekenen.
Prinsjesdag is weer net achter de rug waar traditiegetrouw het kabinet de plannen voor het volgende jaar presenteert. Die plannen hebben altijd gevolgen voor de wet en die wetswijzigingen raken ons (bijna) allemaal.
Wat er zoal verandert, daar informeert Edward u vanavond over. En mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, dan bent u meteen aan het juiste adres.

Kortom, het moment om door ervaringsdeskundigen te worden bijgepraat, dus meld u meteen aan! Klik hier om u aan te melden

 

Paul Jerphanion Edward van Dijk, NAHV

© Copyright 2013 - NAHV Accountants - Algemeene voorwaarden